TWINSON TERRASPLANKEN

NIEUW   TWINSON MASSIEF

Wij zijn exclusief verdeler van deze terrasplank.  Als alleen het beste goed genoeg is.   De plank met de minimale uitzetting!! 1mm/m

6 kleuren  – 2 lengten  240 en 400cm

Wij bieden deze ook aan een heel uitzonderlijke prijs aan.  Goedkoper dan een massieve hardhouten plank. 

P9360 = €12,99 lm  

TWINSON TERRASPLANK

TWINSON MADE BY “DECEUNINCK”

GRATIS  1 UUR OPLEIDING VOOR ZELFPLAATSING

TWINSON-TERRAS
TWINSON TERRAS

TERRASPLANK IN 14cm

ONZE PROMOTIE

plank 14 cm (P9555)  €10,40 lm

De Twinson terrasplank is nog steeds de originele en meest betrouwbare terrasplank in composiet.  De enige met een grote keuze in kleuren en afwerkingsmogelijkheden.

Verkrijgbaar in diverse lengten : 4,00m – 6,00m –  in 6 kleuren (afhankelijk van type terrasplank).   GRATIS : bij ingave van een order 1 uur plaatsingsopleiding met alles TIPS & TRICKS! Met onze know-how kan uzelf zonder enig risico zelf een terras plaatsen.  Tijdens dit uur krijgt u een volledig plan van : onderstructuur met de volledige afmetingen, tussenafstanden enz.     Wij bespreken samen de opbouw, samenstelling en afwerking van uw terras.  OPTIMALISATIE !  Ook zorgen wij voor een optimalisatie van de planken, met de juiste keuze van lengtemaat kan u al snel tot 10% besparen.

NIEUW !!

Twinson terrasplanken in MASSIEVE composiet 

de enige plank met een minimale uitzetting  1mm/lm

nu met meer dan 25% in prijs verlaagd !!!!!!!

belangrijk !   Indien u een prijsopgave in detail wenst met onderstruktuur op de juiste afmetingen, de nodige terrasplanken met een minimum aan restafval, clipsen, randafwerking, dan vragen wij u om tot bij ons te komen.  Er zijn veel verschillende mogelijkheden en die kunnen wij niet bespreken via de telefoon of mail.  Via mail geven wij dan ook alleen maar eenheidsprijzen en geen uitgerekende projecten.  Maak best een afspraak en wij bespreken uw terras VRIJBLIJVEND. (reken hiervoor op 1 uur tijd).  Wij geven ook geen gevolg aan anonieme prijsaanvragen!  gelieve steeds naam en adres te vermelden. Maak een afspraak via ons contactformulier, chat of bel 0495282140 of 037741221

EEN VRAAG?  MEER INFO?  AARZEL NIET OM DE LIVE-CHAT TE GEBRUIKEN.  (RECHTS ONDERKANT VAN HET SCHERM).  INDIEN ER IEMAND AANWEZIG IS TIJDENS DE KANTOORUREN STAAN WIJ ONMIDDELLIJK TOT U DIENST.

Na meer dan 15 jaar ervaring en verkoop van composiet materialen hebben wij een hele evolutie meegemaakt van dit product.  De laatste 3 jaar is composiet aan een echte opmars bezig tegenover de hardhouten terrasplanken.  Dit heeft natuurlijk het gebruikelijke risico.  De markt wordt overspoeld met producten uit Aziatische landen, producten die er vaak OK uitzien, maar die gemaakt zijn van slechte materialen.  Wij kiezen resoluut voor “MADE IN BELGIUM”.   Met TWINSON van Deceuncink plastics koopt u niet alleen een hoogwaardig product maar ook een ganse hoop kennis en ervaring.  Een keuze die het uitzicht en de levensduur van uw investering zal bepalen.

installatiegids twinson


GRATIS planning van uw terras – optimalisatie technische bijstand – 1uur opleiding voor de plaatsing


deze promotie is voor zelf-plaatsers

levering aan huis max 3m lengte


TWINSON  DE ENIGE ECHTE

MEER DAN 15 JAAR ERVARING

MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK

OF BEL 0495282140

Share this Post

belangrijk! per mail of telefoon geven wij alleen eenheidsprijzen door. Wij kunnen onmogelijk alle aanvragen uitrekenen die wij krijgen via digitale weg. Indien u een volledige prijsofferte van de materialen wil , moet u langskomen met een plannetje met alle afmetingen. Wij zullen u hierbij technisch helpen bij het berekenen van uw project. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de aantallen van uw uiteindelijke bestelling, dit moet u zelf beslissen. Wij voeren ook geen plaatsingen uit. Prijsaanvragen via mail voor een volledig terras met alle benodigdheden en/of plaatsing blijven onbeantwoord.