LEVERINGEN

Levering aan huis

Leveringen buiten de regio van 15km van ons bedrijf worden uitgevoerd door transport firma Wim Bosman.
De leveringen gebeuren op een dag van afspraak tussen 8uur en 17.00 uur . Uit ervaring blijkt dat er meestal in de voormiddag geleverd wordt, dit is echter geen zekerheid.

Goederen die aan huis worden geleverd door onze externe transportdienst zijn steeds vooraf betaalbaar.

Indien een zending bij de eerste aflevering niet afgeleverd kan worden, wordt de tweede aflevering ook in rekening gebracht. Indien het niet afleveren aan de firma Wim Bosman te wijten is, is een tweede belasting uiteraard niet het geval.

De goederen worden gelost tot aan de stoep. Indien de lostijd langer duurt dan het maximum van 30 minuten, dan worden hier extra kosten in rekening gebracht. Het tarief is vastgesteld op €40 per uur.

Voor leveringen in stadcentra of straten met beperkte toegang kan een extra kost in rekening gebracht worden en is een langere leveringstermijn mogelijk.
De kosten van de levering zijn afhankelijk van lengte en gewicht. Wij geven u hiervoor graag op voorhand een offerte.

De maximum lengte van de goederen is 3,00m lengte voor leveringen buiten de regio van 15km van ons bedrijf.

BELANGRIJK ! het is van het grootste belang dat u bij de levering de goederen nakijkt alvorens de afleveringsbon te tekenen.   Hiervoor moet u de verpakking verwijderen en de goederen nakijken op zichtbare schade door het transport.

de goederen vertrekken bij ons steeds 100% schadevrij.   Eventuele schade is opgelopen tijdens transport.  Na ondertekening van de afleveringsbon gaat u akkoord de goederen in goede staat te hebben ontvangen en vervalt iedere aansprakelijkheid voor ons en voor de transportdienst.

Indien de chauffeur geen tijd wil maken voor de inspectie :  gelieve dit te vermelden op de bon en te tekenen   » ONDER VOORBEHOUD WEGENS MOGELIJKE SCHADE DOOR TRANSPORT ».   

CONTACTINFO   WIM BOSMAN    Zandvoordsestraat 362   8400 Oostende  T. 0032 (0) 59 400 400

retourzendingen zijn steeds ten laste van de klant